Balaci: Vreau să antrenez din nou

Managerul general al clubului Universitatea Craiova, Ilie Balaci, a lăsat să se înţeleagă că va părăsi gruparea din Bănie, deoarece îşi doreşte să antreneze din nou.

15 afișări
Imaginea articolului Balaci: Vreau să antrenez din nou

Balaci: Vreau să antrenez din nou (Imagine: Mediafax Foto)

"Am încercat în acest an funcţia de manager, însă să ştiţi că vreau să antrenez. Mai sunt câteva etape şi se termină campionatul, atât în ţară, cât şi în străinătate. Mă voi aşeza la masa tratativelor cu oricine din ţară, iar dacă nu mă înţeleg cu nimeni voi merge unde am făcut performanţă, în Golf. Nu vreau să se înţeleagă că vreau să plec din cauza cuiva de la Craiova", a spus Balaci.

Totuşi, la ultimul meci al Universităţii Craiova, cel cu Steaua, Ilie Balaci a stat în tribună, în mijlocul spectatorilor. "Era prea multă lume la tribuna oficială, de aceea am ales să stau în mijlocul fanilor", a motivat Balaci.

Surse din cadrul clubului susţin că între Ilie Balaci şi patronul Adrian Mititelu ar fi intervenit o mică divergenţă, deoarece managerul general nu ar fi de acord cu readucerea atacantului camerunez Jeremie Njock, jucător cu care a avut mai multe conflicte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici