Balint a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu CS Universitatea Craiova

Antrenorul Gabi Balint a preluat conducerea tehnică a formaţiei CS Universitatea Craiova, el semnând un contract valabil până la finalul sezonului cu opţiune de prelungire, informează, luni, site-ul oficial al grupării din Liga a II-a.

99 afișări
Imaginea articolului Balint a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu CS Universitatea Craiova

Gabi Balint (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Gabi Balint a fost numit oficial în funcţia de antrenor principal al Universităţii Craiova. Gabi Balint va continua munca lui Ovidiu Stângă la cârma Universităţii Craiova. El a semnat cu clubul nostru un contract până în vară, cu opţiune de prelungire", se menţionează pe site-ul citat.

Conducerea clubului i-a fixat ca obiectiv noului antrenor promovarea în Liga I. Din staful lui Balint mai fac parte antrenorul cu portarii Silviu Lung şi preparatori fizici Laurens Ebben şi Cornel Blejan.

Gabi Balint îl înlocuieşte în funcţie pe Ovidiu Stângă, cel care şi-a reziliat pe cale amiabilă, la 11 martie, contractul cu CS Universitatea Craiova. Balint a antrenat ultima oară formaţia FC Vaslui în perioada aprilie - iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici