Balint: Trebuie să mai şi pierzi, pentru a vedea cât de frumoase sunt victoriile

Antrenorul Gavril Balint a declarat, după înfrângerea echipei FC Timişoara în deplasarea de la Cluj, scor 0-2, că uneori trebuie să pierzi pentru a vedea cât de frumoase sunt victoriile şi că gruparea bănăţeană mai speră încă la titlul de campioană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"A fost un meci foarte greu, Clujul are o echipă foarte bună. Eu zic că am început bine jocul, dar nu am înscris, iar fotbalul se joacă pe goluri. Noi am ratat, ei au marcat din două situaţii clare. Am pierdut; nu putem să câştigăm întotdeauna. Trebuie să mai şi pierzi, pentru a vedea cât de frumoase sunt victoriile. Din păcate, am pierdut trei puncte foarte importante, însă mergem înainte. Poate în etapa viitoare se schimbă totul, din nou. Trebuie să sperăm, important este să depăşim, moral, acest moment cât mai repede. Important este să câştigăm următorul meci, cu Oţelul, sâmbătă. Va fi un joc foarte greu. Avem ceva probleme de lot, dar sper să remediem din ele până la meciul cu Galaţi", a declarat Balint.

Antrenorul echipei timişorene a recunoscut că şansele formaţiei sale la câştigarea campionatului s-au diminuat, însă fostul jucător al Stelei speră ca liderul să piardă, vineri, în Ghencea şi apoi bănăţenii să câştige în deplasarea de la Dinamo. "Titlul este puţin mai departe acum, dar încă putem ajunge la el. S-au mai micşorat puţin şansele, dar eu nu cred că totul este pierdut, mai ales dacă primim înapoi cele şase puncte. Trebuie să sperăm până la capăt, altfel ar trebui să nu ne mai antrenăm şi să nu ne prezentăm. Dinamo ar putea pierde meciul cu Steaua, apoi vom juca şi noi cu ei...Putem câştiga la Dinamo, de ce nu? Important este să câştigăm noi, de noi depinde totul, totul este să nu mai avem rateuri", a spus Balint.

Întrebat dacă naşterea copilului atacantului Gigel Bucur i-a afectat acestuia prestaţia în jocul de la Cluj, Balint a răspuns: "Este un moment extraordinar de fericit în viaţa lui Gigel, i s-a născut copilul şi trebuie să înţelegem aceste lucruri. Asemenea lucruri te marchează într-un fel, dar nu este Gigel Bucur de vină că am pierdut la Cluj. Nu dăm vina pe nimeni pentru înfrângerea de la Cluj. Altădată când marca Gigel, era bine pentru toţi. Aşa cum împreună câştigăm, împreună şi pierdem".

Partida CFR Cluj - FC Timişoara, din etapa a XXIX-a a Ligii I, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Meciul FC Timişoara - Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici