Balotelli a fost jefuit. Hoţii au intrat pe o fereastră a vilei atacantului

Atacantul formaţiei AC Milan, Mario Balotelli, a fost jefuit, în noaptea de duminică spre luni, hoţii furând doar două tricouri ale fotbalistului şi camera video de la sistemul de supraveghere, informează Gazzetta dello Sport.

289 afișări
Imaginea articolului Balotelli a fost jefuit. Hoţii au intrat pe o fereastră a vilei atacantului

Mario Balotelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, hoţii au intrat pe o fereastră a vilei din Limido Comasco aparţinând jucătorului.

Gazzetta dello Sport susţine că jucătorul a anunţat conducerea AC Milan de jaful produs, iar apoi a chemat carabinierii. În cursul zilei de marţi, avocaţii fotbalistului vor depune o plângere la poliţie.

"Investigatorii cred că hoţii nu au furat obiecte de valoare deoarece, cel mai probabil, au fost întrerupţi de cineva sau de ceva. Însă au decis să fure camera video, pentru a fi siguri că nu apar pe imaginile filmate. Vila este într-o zonă izolată, dar cu un serviciu de securitate foarte activ. În această casă au mai locuit Stankovici, Benitez şi Hernan Crespo", notează Gazzetta dello Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici