Băsescu a înmânat Cupa Cupelor norvegiencelor de la Larvik

Preşedintele Traian Băsescu a înmânat Cupa Cupelor şi medaliile de aur jucătoarelor formaţiei norvegiene Larvik, care a învins, sâmbătă, cu scorul de 25-19 (în tur, 25-21), echipa Rulmentul Braşov, în manşa secundă a finalei competiţiei.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu a înmânat Cupa Cupelor norvegiencelor de la Larvik

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

După ce le-a premiat pe handbalistele de la Rulmentul, Băsescu le-a oferit medaliile jucătoarelor de la Larvik, iar apoi le-a înmânat trofeul Cupei Cupelor, care a fost deţinut până sâmbătă de Oltchim Râmnicu Vâlcea.

După încheierea meciului, Traian Băsescu a afirmat că Larvik a câştigat pe merit finala şi că diferenţa de valoare dintre formaţia norvegiană şi Rulmentul a fost una clară. "A fost un meci frumos, dar patru goluri trebuie să recunoaştem că nu sunt uşor de recuperat. Norvegiencele au fost mai bune, nouă nu ne-a ieşit jocul astăzi. Nu se poate spune că a fost vorba de noroc pentru că s-a văzut clar diferenţa de valoare. Publicul a fost senzaţional, merită felicitări pentru felul cum şi-a încurajat echipa", a spus Băsescu.

Rulmentul a pierdut şi meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână, în Norvegia, cu scorul de 21-25.

Partida a fost urmărită din tribună de preşedintele Traian Băsescu, sosit la Sala Dumitru Popescu Colibaşi împreună cu preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Octavian Bellu, şi cu Mariana Bitang, consilier de stat pentru promovarea sportului la Departamentul pentru Relaţia cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă al Administraţiei Prezidenţiale a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici