Băsescu: Decizia lui Deaconu este normală

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la Craiova, că este de acord sută la sută cu decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a întrerupe meciul Rapid - Steaua din cauza incidentelor, deoarece suporterii nu îşi cunosc limitele.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Decizia lui Deaconu este normală

Băsescu: Decizia lui Deaconu este normală (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut meciul şi am rămas uluit de ceea ce s-a întâmplat. Decizia lui Deaconu este una foarte normală şi sunt sută la sută de acord cu decizia centralului. Trebuia să se întâmple şi asta, pentru că suporterii nu îşi cunosc limitele", a spus Băsescu, informează www.sport.ro.

Meciul Rapid - Steaua, derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 74, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. În minutul 71, un duel la cap pentru balon între stelistul Mihăiţă Neşu şi Daniel Pancu s-a soldat cu accidentarea destul de serioasă a amândurora. Arbitrul Deaconu a întrerupt meciul şi a permis echipelor medicale să acorde îngrijiri celor doi fotbalişti. După câteva zeci de secunde, Deaconu s-a ghemuit acuzând o lovitură la cap cu un obiect aruncat din tribune.

Incidentele petrecute la meciul de fotbal Rapid – Steaua, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, şi decizia arbitrului Alexandru Deaconu de oprire a meciului, au fost comentate, vineri, de mai mulţi oficiali din fotbalul românesc.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici