Băsescu l-a decorat pe Deaconu

Arbitrul Alexandru Deaconu, a cărui prestaţie la derbiul Rapid-Steaua a născut numeroase controverse, a fost decorat, marţi, de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Sportiv Clasa a III-a, alături de alte pesonalităţi ale fotbalului românesc.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu l-a decorat pe Deaconu

Băsescu l-a decorat pe Deaconu (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a decorat, marţi, la Palatul Cotroceni, personalităţi ale fotbalului românesc aparţinând generaţiilor anilor '60, '70, '80, '90 şi 2000, într-o ceremonie care ar fi trebuit să aibă loc, iniţial, la mijlocul lunii noiembrie 2007, şi care a fost amânată pentru primăvara lui 2008.

Deaconu a suspendat, joi, meciul Rapid-Steaua, în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Decizia sa a stârnit nemulţumirea rapidiştilor şi a mai multor oameni de fotbal, care l-au acuzat că a făcut "jocurile" Stelei, echipă unde a evoluat ca junior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici