Bayern Munchen a câştigat Cupa Ligii Germaniei

Formaţia Bayern Munchen a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Germaniei, după ce a învins, în finală, cu scorul de 1-0, echipa Schalke 04.

4 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a câştigat Cupa Ligii Germaniei

Bayern Munchen a câştigat Cupa Ligii Germaniei

Unicul gol al întâlnirii, care s-a disputat la Leipzig, a fost înscris de Miroslav Klose (foto stânga), în minutul 30.

Bayern Munchen a câştigat Cupa Ligii pentru a şasea oară de la înfiinţarea competiţiei, în 1997.

"Am obţinut maximum în această situaţie, pentru că am fost privaţi de jucători accidentaţi. Am câştigat Cupa Ligii, dar nu trebuie să exagerăm acest succes, trebuie să rămânem prudenţi şi să muncim în continuare înainte de startul campionatului", a declarat Oliver Kahn, portarul şi căpitanul echipei Bayern Munchen, în timp ce antrenorul formaţiei bavareze, Ottmar Hitzfeld, a subliniat că succesul obţinut în faţa celor trei formaţii care au devansat pe Bayern în campionat în sezonul 2006/2007 este unul foarte important din punct de vedere psihologic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici