Bayern Munchen s-a calificat pentru a 19-a oară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

  • Bayern Munchen a învins miercuri seara, în manşa a doua a optimilor de finală ale Champions League, pe Lazio Roma, cu 2-1.
  • La italieni Radu Ştefan a jucat titular.
372 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen s-a calificat pentru a 19-a oară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Bavarezii au realizat un nou record la nivelul Ligii Campionilor, fiind echipa cu cele mai multe prezenţe în sferturile de finală ale competiţiei, cu 19 calificări, în întreaga istorie.

Nemţii câştigaseră manşa tur cu 4-1, în deplasare la Roma, şi nu mai aveau emoţii. Cu toate acestea, antrenorul Hans-Dieter Flick a aliniat cel mai bun unsprezece ce l-a avut la dispoziţie.

Lewandowski a fost cel care a deschis scorul în minutul 33 din penalty, Choupo-Moting majorând în minutul 73. Lazialii au marcat golul de consolare în minutul 82, prin veteranul Marco Parolo, care la 36 de ani şi 51 de zile a devenit al treilea cel mai în vârstă marcator în Liga Campionilor, după Paolo Maldini şi Ryan Giggs.

Radu Ştefan a fost titular şi a făcut un joc bun, blocându-l în debutul reprizei secunde pe Lewandowski, aflat în situaţie iminentă de gol.

 

n

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici