Becali: Am împrumutat două mil. de euro de la Olăroiu, dar nu vând Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la o emisiune televizată, că a împrumutat două milioane de euro de la fostul antrenor stelist Cosmin Olăroiu, acum la Al Hilal, pentru a nu avea contul gol, dar a precizat că nu se pune problema să vândă clubul din Bulevardul Ghencea.

57 afișări
Imaginea articolului Becali: Am împrumutat două mil. de euro de la Olăroiu, dar nu vând Steaua

Becali: Am împrumutat două mil. de euro de la Olăroiu, dar nu vând Steaua

"Am două milioane de euro în bancă, mai am de primit 80 de milioane, bani împrumutaţi, până la 1 ianuarie o să îi am, le-am dat termen. Cum să am probleme cu banii? Ai probleme când ai de dat bani, nu când ai de luat. Eu am de primit. Sunt doi patroni de fotbal care au să-mi dea bani, deci ei trebuie să fie neliniştiţi, nu eu. Nu e adevărat că mă împrumut la cămătari. Cămătarii au 300.000-400.000 pe care îi rulează, păi are vreunul milioane de euro? Nu am probleme financiare. Cât costă echipa? 500.000 de euro pe lună. Am luat două milioane de la Olăroiu, împrumut, sunt alea două milioane pe care le am acum în cont. Da, e adevărat, am şi eu de dat două milioane. I-am dat telefon, dom'ne, să nu rămân fără bani, să am două milioane în cont, nu-mi place să am contul gol. Steaua este a mea şi va rămâne a familiei mele, Steaua e viaţa mea", a spus Becali la Realitatea TV.

Becali a menţionat că Steaua înseamnă "spirit, suflet", şi nu se mai gîndeşte că pierde bani. "Steaua nu e profitabilă, pierd bani. Iau 10-12 milioane de la UEFA, dar mai bag şase-şapte milioane din buzunar. Am adus echipe mari la Bucureşti, nu se gândea nimeni, acum nu e bine, până acum nu vă trecea prin cap să ajungem aici. Am stat la masa bogaţilor. Înainte mă împrumutam cu dobândă ca să ţin Steaua. Acum pot să ţin Steaua numai din dobândă. Steaua este autobuzul care îi duce pe români la masa bogaţilor", a spus conducătorul stelist.

Gigi Becali a precizat că are afaceri prin care va câştiga în continuare. "McDonald's a aprobat în Consiliul lor de Administraţie să cumpere 2.000 de metri în Pipera cu 1.000 de euro, deci pot încasa oricând două milioane. Am 300 de apartamente, le vând la jumătate de preţ, 200.000 de euro apartamentul. Nu mă afectează criza. În loc de două miliarde, am un miliard", a spus el.

În cursul zilei de miercuri, au apărut zvonuri potrivit cărora Gigi Becali ar intenţiona să vândă clubul Steaua, deoarece afacerile sale ar fi afectate din cauza crizei financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici