Becali: Bergodi vrea ca jucătorii să respecte regulile impuse de el la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că noul antrenor Cristiano Bergodi a precizat că va lucra la Steaua numai cu jucătorii care vor accepta regulile impuse de el la echipa bucureşteană.

17 afișări
Imaginea articolului Becali: Bergodi vrea ca jucătorii să respecte regulile impuse de el la Steaua

Becali: Bergodi vrea ca jucătorii să respecte regulile impuse de el la Steaua (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Bergodi mi-a spus să le dau jucătorilor să citească regulile pe care le va dori respectate la Steaua, urmând ca jucătorii să semneze din nou contractele dacă vor accepta aceste reguli, în caz contrar putând să-şi rezilieze înţelegerile cu Steaua. «Cine nu este de acord cu aceste reguli, nu lucrează cu mine», mi-a spus Bergodi", a declarat pentru GSP TV Gigi Becali, care a precizat că tehnicianul italian va semna, săptămâna viitoare, un contract pe doi ani cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

Becali a menţionat că l-a ales pe Bergodi, deoarece acesta este un antrenor serios, care pune accent pe muncă şi disciplină. "De când visez eu un antrenor care să pună bazele pe muncă şi disciplină! Bergodi este o persoană serioasă, o persoană de onoare, care a spus că pleacă singur dacă nu-şi atinge obiectivul", a menţionat oficialul stelist, care a precizat că italianul va avea un bonus semnificativ în cazul în care va reuşi să atingă obiectivele propuse.

Becali a adăugat că, în această vară, Steaua va mai achiziţiona probabil 3-4 jucători.

FC Steaua Bucureşti a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că italianul Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al echipei începând din sezonul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici