Becali: De la Dică se cere mai mult decât de la ceilalţi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, după ce mijlocaşul Nicolae Dică a spus că afirmaţiile sale destabilizează echipa, că jucătorului stelist i se cere mai mult decât celorlalţi fotbalişti ai vicecampioanei României.

3 afișări
Imaginea articolului Becali: De la Dică se cere mai mult decât de la ceilalţi

Becali: De la Dică se cere mai mult decât de la ceilalţi (Sursa: Arhiva Mediafax Foto)

"De la Dică se cere mai mult decât de la ceilalţi. Meritele la victorii le-a primit. Dică face parte din familia mea, dar ce spun e opinia mea. O să vorbesc personal cu el şi cu toată echipa. Nu există titulari la Steaua, ci jucători de valoare şi în formă care să joace. Asta nu înseamnă că nu va juca Dică. Să aibă valoare, să fie în formă şi joacă sau, tot atât de bine, poate să fie rezervă la un meci şi să nu joace", a spus Becali.

Nicolae Dică s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de patronul echipei, Gigi Becali, conform cărora el urmăreşte doar să se transfere în străinătate, considerând că acestea destabilizează echipa.

"S-a spus că am fost la Giovanni (n.r. - Ioan Becali). În şase luni am fost de două ori la birou la el, iar Victor şi Giovanni pot să confirme asta şi am vorbit de maxim două ori la telefon. Dacă asta înseamnă că am cerut să fiu transferat... Nu am fost niciodată la Gigi Becali să îi spun că aş vrea să plec. Nu mi-am pierdut motivaţia aici, pentru că joc la Steaua, o echipă mare. Nu înseamnă că dacă prinzi un meci mai slab, se întâmplă asta pentru că nu ai vrut să joci. Cred că aceste declaraţii destabilizează echipa, iar noi avem nevoie de atmosferă bună. Ar fi mai bine să fim uniţi", a declarat Dică.

Gigi Becali a afirmat că datoria lui Nicolae Dică este să joace fotbal, nu să se intereseze ce oferte are. "De două ori... şi a mai fost: «nu mai pot, când plec?», disperat. De ce să se intereseze de oferte, meseria lui este să joace fotbal. Nu trebuie să întrebe toată ziua de oferte, că apoi te interesezi toată ziua pe teren pentru oferte. Eram supărat şi mi-am spus opinia. Nu înseamnă că Dică nu are valoare sau că îl acuz de ceva. Ce, a jucat prea bine la Iaşi? Asta am şi spus că nu a jucat prea bine. Şi apoi, Dică nu e om să-şi spună şi el opiniai? A spus ce-l doare, nu a fost obraznic", a completat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici