Becali despre imitatorul din avion: Mă onorează că am fost un reper moral bun

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că nu l-a deranjat tânărul care l-a imitat în avion ci, din contră, s-a bucurat pentru că a fost "un exemplu bun, un reper moral bun", pentru el.

97 afișări
Imaginea articolului Becali despre imitatorul din avion: Mă onorează că am fost un reper moral bun

Becali despre imitatorul din avion: Mă onorează că am fost un reper moral bun (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Era un băiat de liceu. M-a bucurat foarte tare. A dat un concurs la el la liceu şi tema lui a fost «În slujba Crucii şi a liceului nostru». A luat de la mine «În slujba Crucii». Şi faptul că un tânăr a preluat asta, mă onorează. Am dat un exemplu bun, am fost un reper moral bun, că doar nu a zis «În slujba sibutraminei», eu nu le-am spus amfetamină şi sibutramină", a declarat Becali.

Finanţatorul stelist este de părere că cel mai bun imitator al său este Mihai Bendeac.

"Eu cred că mai bine mă imită ăla cu chelie, Bendeac. Îmi place că diversifică. Prostul ăla mai înalt, care face numai «bă Bănele, bă Bănele», ăla e un dobitoc. Ăsta, Mendeac, sau cum îl cheamă, e altceva, e polivalent. Râd şi eu. De asta îmi dau seama că e mai bun, râd şi eu. Ălalalt e dobitoc, e prost rău, nici nu ştiu cum merge pe stradă. Ăla cred că a luat amfetamină", a mai spus Becali.

Un filmuleţ în care patronul Stelei Gigi Becali este parodiat în avion a fost postat pe internet. Un tânăr care călătorea în acelaşi avion cu Gigi Becali s-a ridicat de pe scaun şi a început să-l imitite pe patronul stelist. Contrar aşteptărilor, Gigi Becali nu s-a supărat ci s-a amuzat copios la glumele făcute de tânăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici