Becali: Dorinel Munteanu va semna şi contract de jucător

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la Sport.ro, că viitorul antrenor, Dorinel Munteanu, va avea şi contract de jucător, urmând să ajute echipa în meciurile mai uşoare.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Dorinel Munteanu va semna şi contract de jucător

Becali: Dorinel Munteanu va semna şi contract de jucător (Imagine: Mediafax Foto)

"Până nu se semnează contractul, Dorinel e 99 la sută la Steaua. O să vină duminică să vadă contractul şi poate nu îi convine ceva. Una e pe telefon, alta e să citeşti contractul. Pedrazzini va fi secund, iar Dorinel va mai aduce alt secund, altul decât Mihali, şi un preparator fizic. Dorinel va semna şi contract de jucător şi va intra şi el o dată să joace cinci minute. Este ideea noastră, nu a lui. Îi facem un contract de imagine sau de antrenor-jucător ca să ne coste mai puţin taxele. Poate să intre când vrea el, adică atunci când e meciul rezolvat sau un meci întreg mai uşor, dar atât, nu ne apucăm acum să joace Dorinel fotbal la Steaua, că nu ne jucăm la Steaua", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că ar fi fost prea mult trei secunzi la echipă şi de aceea nu a acceptat şi venirea lui Gheorghe Mihali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici