Becali: E treaba lui Mihai Stoica dacă rămâne sau pleacă de la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că nu s-ar opune unei plecări a managerului general Mihai Stoica şi că nu-l interesează dacă acesta a fost sau nu de acord cu numirea antrenorului Ilie Stan.

171 afișări
Imaginea articolului Becali: E treaba lui Mihai Stoica dacă rămâne sau pleacă de la Steaua

Becali: E treaba lui Mihai Stoica dacă rămâne sau pleacă de la Steaua (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Ilie Stan nu are nicio treabă cu Mihai Stoica. Nu-l interesează. Întrebaţi-l pe Meme dacă rămâne la echipă, din punctul meu de vedere nu am nicio treabă. O să vorbesc cu el. Mă interesează pe mine Meme dacă e de acord cu Ilie Stan? E decizia lui dacă mai rămâne, nu pot să-l ţin cu forţa. Când am vrut să-l aduc pe Ogăraru a zis că pleacă el şi aşa am renunţat la jucător. Acum iau hăţurile în mână că altfel se alege praful. Am încredere în lot şi că se vor califica în Europa League", a spus Becali.

Gigi Becali l-a numit, vineri, antrenor la Steaua, în locul lui Roni Levi, pe tehnicianul Ilie Stan. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost cel care l-a propus, la începutul sezonului, pe Roni Levi pentru postul de antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici