Becali este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină, Porumboiu şi Ştefan fac apel

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care l-a suspendat două luni pentru declaraţii jignitoare, în timp ce finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi preşedintele de onoare de la Ceahlăul, Gheorghe Ştefan, sunt nemulţumiţi.

10 afișări
Imaginea articolului Becali este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină, Porumboiu şi Ştefan fac apel

Becali este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină, Porumboiu şi Ştefan fac apel

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, suspendat şi el două luni după ce l-a criticat vehement pe centralul Andrei Ioniţă după meciul cu U Cluj, a afirmat că decizia Comisiei de Disciplină este "revoltătoare". "Nu mă aşteptam, este o decizie abuzivă. Îmi menţin declaraţia că sunt arbitri promovaţi pe pile, foşti arbitri şi-au făcut şi odraslele arbitri. Bun, amendă, în regulă, o plătesc, nu mă opun, dar să dai două luni de suspendare... Pentru ce? Bineînţeles că o să fac apel, nu mă supun deciziei până nu îşi dau demisia şi cei care i-au promovat pe aceşti aşa-zişi arbitri. Şi o zi e mult, darămite două luni, ce înseamnă să nu mai am voie să merg la vestiare? Sunt finanţator, poate vreau să vorbesc cu jucătorii înainte de meci. Pentru ce să fiu pus la zid? Ce să fac acum, să mă duc noaptea la vestiare? O să mă deghizez", a spus Porumboiu pentru MEDIAFAX.

Finanţatorul FC Steaua, care a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină pentru declaraţii calomnioase, a declarat agenţiei MEDIAFAX că se aştepta să fie pedepsit. "Este cea mai corectă decizie. N-am nimic împotrivă, nu o să contest decizia, mă conformez legilor şi regulamentelor, am greşit atunci, asta e, acum dacă s-a dat această hotărâre, foarte bine", a spus Becali.

Preşedintele de onoare al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, suspendat o lună de Comisia de Disciplină, a precizat pentru MEDIAFAX că este o decizie incorectă şi va face apel. "Am fost suspendat pentru că l-aş fi jignit pe arbitrul Martiş la pauza meciului cu Farul. O să duc dovezi, dar nu mi se pare corect că n-am fost audiat şi eu, când eşti acuzat de ceva, normal e să te cheme şi pe tine. Se pare că e dictatura arbitrajului în România", a spus Ştefan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici