Becali: Eu cu Hrebenciuc şi Năstase l-am ţinut pe Dragomir la Ligă

Finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, a povestit că în urmă cu mai mulţi ani a făcut o intervenţie politică pe lângă Năstase şi Hrebenciuc pentru ca Dumitru Dragomir să-şi păstreze funcţia de preşedinte al LPF, precizând că el a cerut o singură dată ajutorul preşedintelui LPF.

23 afișări
Imaginea articolului Becali: Eu cu Hrebenciuc şi Năstase l-am ţinut pe Dragomir la Ligă

Becali: Eu cu Hrebenciuc şi Năstase l-am ţinut pe Dragomir la Ligă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cum poţi să-i faci aşa ceva unui om datorită căruia ai tu tot. Tot ce are el, toată averea lui o are datorită mie. Poate nu chiar toată, dar 75 la sută sigur. Pentru că dacă eu nu-l ţineam la Ligă, cu Hrebenciuc şi cu Năstase, acum şapte ani sau cât era de atunci, el nu mai avea averea asta. El a făcut totul numai din fotbal. Bine măi, dacă el a făcut totul din fotbal, trebuie să-i respecţi pe oamenii din fotbal, nu să dai cu barda. Eu i-am spus, ca prieten, să ia teren pentru fiul său din banii Ligii. Steaua a semnat prima şi i-am spus că semnăm toate cluburile, iar el îmi face mie de-astea. Eu l-am ţinut, la două noaptea, m-am întâlnit la un casino cu el şi mi-a spus că e «curăţat» şi că nu mai are nicio şansă. Eu fiind prieten cu Hrebenciuc, mi-am permis şi am fost la uşă la el şi i-am spus despre Mitică. Erau 14 cluburi împotriva lui. Hrebenciuc a sunat la Năstase şi a rezolvat problema. Năstase a schimbat totul până dimineaţă. Eu l-am ţinut. Dacă el nu ţine cont de asta, atunci ce mai are sfânt? Înseamnă că are ceva la bibilică."

Oficialul stelist a precizat că o singură dată i-a cerut ajutorul lui Dragomir.

"A întrecut orice măsură. Te mai cerţi cu un om, te mai împaci cu el, dar acum cu cine să te mai împaci? Eu nu i-am cerut niciun favor niciodată. O singură dată, când nu eram oficial, m-au ajutat, iar pentru atunci m-am achitat cu vârf şi îndesat. El acum încearcă să-şi arate forţa, nu vrea să mă intimideze, pentru că ştie că nu poate cu mine. El era un om foarte abil, dar acum a luat-o razna. Dacă erau alte vremuri, îi dădeam eu 10-20 de mii şi îi spuneam să-mi taie amenda, dar acum mi-e frică. Nu mai dau", a mai spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici