Becali: L-am luat pe Semedo pentru Liga Campionilor

Finaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la sport.ro, că transferul jucătorului Antonio Semedo a fost perfectat pentru suma de un milion de euro, fotbalistul portughez fiind achziţionat pentru a îmbunătăţi contraatactul în vederea partidelor din Liga Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: L-am luat pe Semedo pentru Liga Campionilor

Becali: L-am luat pe Semedo pentru Liga Campionilor

"Semedo e al Stelei. L-am luat pe Semedo pentru Liga Campionilor ca să-i surprindem pe adversari pe contraatac, pentru că el este un jucător rapid. Are şi capacitate mare de efort pentru că face şi faza defensivă. Din cauza asta l-am şi luat, că nu am dat un milion degeaba. Semedo a jucat bine la CFR când era în formă Trică. Are nevoie de un jucător, un mijlocaş care să-l pună în valoare", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că transferul fostului jucător al echipei CFR Cluj a fost la un pas de a nu se mai realiza, din cauza pretenţiilor pe care le aveau impresarii.

"La două noaptea, am spus gata dom'ne, la revedere şi cu asta basta... Bine dom'ne, pe patru ani. Dom'ne, că să îi dăm în fiecare an câte 50.000 (n.r. - euro) la început de sezon şi i-am explicat că noi plătim bani pe el, 950.000 euro. Săracul, nici nu a venit la palat, îi era jenă şi a trimis impresarii. După ce a negociat, zice că vrea 50.000 bonus, bine mă, fie. Apoi şi impresarii voiau bani. Păi staţi să vă bateţi cu mine ca să vă dau bani vouă? Vă daţi seama că m-am enervat şi eram cât pe ce să renunţ", a dezvăluit finanţatorul, care a adăugat că, până la urmă, impresarii nu au mai cerut niciun ban.

Oficialul grupării din Bulevardul Ghencea a menţionat că s-a gândit şi la situaţia în care ar fi fost pus Semedo la Cluj, în cazul în care tranzacţia nu s-ar fi realizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici