Becali: Lăcătuş a plâns la despărţirea de jucători, mă gândeam să-l aduc înapoi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la o emisiune televizată, că Marius Lăcătuş, care a demisionat din funcţia de antrenor, a plâns la despărţirea de jucători, motiv pentru care se gândea să-l facă să se răzgândească.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Lăcătuş a plâns la despărţirea de jucători, mă gândeam să-l aduc înapoi

Becali: Lăcătuş a plâns la despărţirea de jucători, mă gândeam să-l aduc înapoi (Imagine: Mediafax Foto)

"Înainte să se ducă la echipă Lăcătuş încerca să nu plângă, să se întărească. A plâns ca un copil la despărţirea de jucători. Mă gândeam să-i dau un telefon să revină ca antrenor, dar asta este până la urmă. La palat, la despărţire, Marius mi-a zis că se simte uşurat. E presiune la Steaua, e greu să antrenezi jucători milionari în euro", a spus Becali la emisiunea Naşul.

Gigi Becali a spus că "aproape sigur" Dorinel Munteanu este noul antrenor al Stelei. "I-am spus lui Lăcătuş că e vinovat pentru meciul cu Lyon. Rădoi mi-a spus că îi pare rău de el, că Marius le-a spus ce trebuie să facă, să închidă jocul, şi că pleacă datorită jucătorilor. Noi n-am făcut, a spus Rădoi. Dar eu spun că atunci când jucătorul nu înţelege şi nu face, antrenorul e vinovat. Dacă Lăcătuş va avea rezultate în viitor la o echipă, nu exclud o întoarcere cândva. Lăcătuş mi-a explicat de ce nu l-a scos pe Semedo, că Ovidiu Petre, Rădoi, veneau după accidentări, să nu se întâmple ceva. Piţurcă mi-a spus că m-a bătut Dumnezeu că l-am criticat după meciul cu Franţa, m-a deranjat", a comentat el.

Becali a menţionat că dacă ar lua un antrenor scump, ar trebui să-i aducă şi jucători scumpi, cu salarii mari. "I-am spus lui Dorinel că poate deveni erou naţional. Cum? Dacă bate Lyon, Bayern şi Fiorentina. Mâine vine băiatul, negociază cu clubul unde e, să plece. Piţurcă a spus că nu se bagă să îmi dea sfaturi, Olăroiu sau Dorinel, a spus doar că i-a plăcut jocul echipelor unde a antrenat Dorinel. Eu nu pot să lucrez cu Dan Petrescu, dacă îi spun ceva, nu face, îl dau afară a doua zi", a spus oficialul stelist.

Gigi Becali a precizat că acum două sezoane, atunci când Steaua avea opt puncte diferenţă faţă de locul doi iar antrenorul Cosmin Olăroiu spunea că "i s-a şters fotbalul din cap", s-a ocupat alături de antrenor de alcătuirea echipei: "Eu mă ocup ca echipele contracandidate să piardă puncte, voi sunteţi în stare să câştigaţi opt meciuri?, le-am spus jucătorilor în vestiar. Rădoi a zis că e imposibil să piardă adversarii atâtea puncte, eu le-am spus că e problema mea. Cum? Valize, genţi, m-am rugat la Dumnezeu... Am câştigat opt meciuri, am venit pe locul doi, am ajuns în Liga Campionilor. Dacă nu mă bag eu, se alege praful. Paszkany face echipa pe hârtie înainte de fiecare meci".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici