Video Becali: Lăcătuş a vrut să revină asupra demisiei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la prezentarea noului tehnician al echipei, Dorinel Munteanu, că Marius Lăcătuş a vrut să se reîntoarcă în funcţia de antrenor principal, dar nu a acceptat pentru că fostul internaţional s-ar fi făcut de râs dacă ar fi revenit asupra demisiei.

13 afișări

"N-am vrut să se facă de râs Lăcătuş. I-a spus lui Virgil (n.r. - Virgil Becali, consilier) că ar reveni. Am zis că e urât pentru el şi nu vreau. Şi eu i-am spus lui că am avut senzaţia să-i zic să rămână. Au fost discuţii între noi, prieteneşti. Eu puteam să-l ţin şi să nu-l las să-şi dea demisia sau puteam să-l fac să revină asupra deciziei. A plecat şi gata", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că rezultatele echipei au fost cele care au decis plecarea lui Lăcătuş din funcţia de antrenor. "Nu regret plecarea lui Lăcătuş. M-am uitat aseară la Timişoara. Avea jucători de la mine care au fost cumpăraţi cu două sute de mii. Stancu şi Bădoi, câte o sută de mii. Eu am dat pe jucătorii lor cinci milioane. Ei au bătut pe CFR cu ciurucurile de la Steaua. Eu am luat crema şi de la Timişoara şi de la Galaţi. Antrenorul răspunde atunci, nu vă supăraţi. Şi Dorinel răspunde de rezultate. Ne îmbrăţişăm şi gata dacă nu ajunge pe primul sau al doilea loc. Antrenorii se devorează singuri prin lipsa de competenţă", a mai spus Becali.

Finanţatorul consideră că transferurile nereuşite de la Steaua, cum a fost cel al brazilianului Arthuro, au fost realizate de Lăcătuş şi de fostul manager general Adrian Ilie. "Eu am dat 17 milioane pe jucători într-un an şi jumătate. Ce să fac, să bag eu mingea în poartă? Fă performanţă, altfel pleci! El (n.r. - Marius Lăcătuş) şi cu Adi Ilie au zis să nu-l luăm pe Pepe Moreno că e un jucător mai bun, de 600.000, în Spania. Eu le-am zis de atunci că dacă era valoros îl luau alte echipe din Spania. Pe Szekely nu-l ştia Lăcătuş? Am dat un milion jumate pe el. La mine viaţa e pe rezultate. N-ajungi unde trebuie, ciao! Dacă nu câştigi locul întâi, cu Becali nu lucrezi", a explicat Becali.

El a precizat că dacă noul antrenor va câştiga campionatul fără să mai efectueze vreun transfer va primi încă 300.000 de euro. "Dorinel mi-a spus că e imposibil să nu realizeze performanţe cu echipa asta. M-a încântat ideea că Dorinel va face un lucru extraordinar. Asta cred eu. Îi voi da 300.000 în plus dacă va câştiga campionatul fără să transfere vreun jucător. Dorinel ştie că eu nu fac echipa. Avem nevoie de linişte la echipă. N-a fost niciun aranjament niciodată cu Dorinel. Numai minciuni. Dorinel n-a vândut niciodată. Probabil a fost obligat cu CFR în meciul cu Rapid... Dar la nivel de conducere a fost atunci. El a fost nevoit să o înghită", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici