Becali: Ne vom califica mai departe, chiar dacă nu de pe primul loc

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, după tragerea la sorţi a grupelor din Liga Europa, că echipa sa va obţine calificarea în faza următoare a competiţiei, chiar dacă o va face de pe locul al doilea.

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Ne vom califica mai departe, chiar dacă nu de pe primul loc

Becali: Ne vom califica mai departe, chiar dacă nu de pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu cred că vom avea probleme în această grupă. Ne vom califica mai departe, chiar dacă nu de pe primul loc. Totuşi, eu aşa mi-aş dori, să câştigăm grupa, însă e posibil să ne depăşească Fenerbahce. E bine pentru că sunt în grupă două echipe cu care putem face şase puncte şi să le mai adunăm la coeficient. Contează foarte mult acest capitol, pentru că, iată te ajută să fii cap de serie la tragerea la sorţi şi cazi cu adversari mai slabi", a spus Becali.

Oficialul stelist a precizat că dintre echipele româneşti care vor evolua în grupele Ligii Europa,CFR Cluj a prins cea mai uşoară grupă. "Noi am muncit cinci ani pentru coeficientul pe care îl avem acum şi pentru a fi cap de serie. Pentru Dinamo va fi foarte greu şi cred că nu are nicio şansă din acea grupă. La Timişoara este din nou o grupă foarte grea, dar acum, dacă mă gândesc că ei au eliminat-o pe Şahtior şi au făcut egal acasă la Stuttgart, cred că au şanse cam 30 la sută. Timişoara are o echipă foarte puternică, dar a picat într-o grupă grea. CFR cred că a picat cel mai bine. Nu vor avea probleme şi probabil se vor califica şi ei", a adăugat finanţatorul FC Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici