Becali: Nu am avut emoţii şi nu mi-am făcut probleme pentru calificare

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că nu a avut emoţii şi nu şi-a făcut probleme pentru calificarea echipei în play-off-ul Ligii Europa, după ce steliştii s-au impus, cu scorul general de 6-1, în dubla manşă cu Motherwell.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu am avut emoţii şi nu mi-am făcut probleme pentru calificare

Becali: Nu am avut emoţii şi nu mi-am făcut probleme pentru calificare (Imagine: Mediafax Foto)

"Scoţienii au jucat din entuziasm, din ambiţie, şi nu suntem nici noi Barcelona. I-am pasat cât am putut. În repriza a doua au căzut fizic. Nu am avut emoții și nu mi-am făcut probleme. Steaua este o maşinărie acum, dar dacă o rotiţă sau două nu merg, nu mai funcţionează bine. Cu Tănase, va fi altceva. El va fi un fel de lubrifiant care va face rotiţele să meargă bine", a spus finanţatorul FC Steaua.

"Bănel Nicoliță a fost cel mai bun jucător de pe teren, iar Stancu e jucător de mare clasă. Nu vreau să mai dau nume, dar în această seară a fost o rotiță care nu a dat satisfacție, pe stânga. A avut dreptate Trică, nu e băiat prost, știe el ce spune (nr. - acesta a afirmat că polonezul Grzelak nu este un adevărat număr 10). L-am luat gratis și așa se întâmplă în situații din astea. L-a vrut și Bergodi și nu m-am opus. Dar am câștigat și nu mai contează", a afirmat Becali la GSP TV.

La Sport.ro, finanţatorul FC Steaua a precizat că nu regretă plecarea lui Dorin Goian.

"Despre plecarea lui Goian? Argăseală are o vrăjeală din asta. Eu nu plâng cu niciun ochi. Scap și de un salariu de aproape 400.000 cu impozite cu tot, plus că avem posibilitatea să creștem tinerii noștri. De ce să plângi? E și ultimul lui tren, câștigă și el mai mulți bani, plus că lasă locul unui tânăr. L-am dat fiindcă l-au dorit Zenga și Pedrazzini. Postul de mijlocaș stânga i l-aș lăsa doar lui Toja și lui Ochiroșii", a spus finanţatorul FC Steaua.

"L-aș vrea pe Andrei Ionescu în teren, dar dacă a venit acum Tănase, nu se știe. Bine, dacă ar fi după mine, aș juca și cu Ionescu, și cu Tănase, ca echipa Spaniei și Barcelona, cu doi mijlocași tehnici, echipe care pasează de-ți scot ochii de oboseală. Cu Tănase, Toja și Ionescu nu mai e chiar așa de greu. Pe Onicaș nu poți să-l scoți, va fi un mare fotbalist", a afirmat Becali.

Finanţatorul stelist a afirmat că prin aducerea lui Cristian Tănase s-a pus "temelia" acestui proiect.

"Am pus temelia acestui proiect prin Tănase. El va câștiga 120.000 pe an la Steaua. Mai am înțelegeri cu el pentru niște bonusuri: dacă va da gol – așa, dacă vom lua titlul - așa… Pițurcă mi-a zis să nu mă codesc și să dau banii pe el, că e superjucător. Înseamnă că o să fie Maradona, i-am zis, dacă spune să dau atâția bani pe el. Când a venit Koln, am avut sentimentul că pierd, dar nu am abandonat lupta. Eram dispus să concurez cu ei până la 2,5-3 milioane", a spus finanţatorul FC Steaua.

"Giovanni era dispus să dea bani și de la el ca să vină Tănase la Steaua. Dacă va pleca de la Steaua, zece la sută din suma de transfer vor lua ei, Victor și Giovanni. Mai mult de doi ani nu-l văd la Steaua, vom avea oferte pentru el. Banii de bază dacă intrăm în Liga Campionilor vor fi 7,2 milioane pentru calificare, nu 5,4 ca pana acum. Noi putem încasa 15 milioane, poate chiar mai mult. Ar fi păcat să nu ajungem iar acolo, e munca noastră. Drept ar fi să intre acolo Steaua și Rapid", a adăugat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, în deplasare, scor 3-1 (0-1), formaţia scoţiană Motherwell FC, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei, după ce s-a impus şi în tur, scor 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici