Becali: Nu mai pot să suport, dar şi eu sunt dobitoc

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a părăsit, duminică, stadionul din Bulevardul Ghencea după golul doi al formaţiei FC Braşov, declarând că nu mai suportă ce se întâmplă şi spunând că şi el este un "dobitoc".

21 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu mai pot să suport, dar şi eu sunt dobitoc

Becali: Nu mai pot să suport, dar şi eu sunt dobitoc (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nu mai pot să suport. Nu se poate să nu ai un şut pe spaţiul porţii, să fii condus cu 2-0 în minutul 30. Nu se aleargă, iar ca să joci fotbal trebuie să alergi mai întâi. Burdujan a pierdut toate baloanele. Nu se mai poate să ajungem pe primul loc, e departe de noi şi locul doi, dar este posibil orice. Pentru locul doi mai sunt şanse, dar campionatul «la revedere». Oricum nu este vorba de asta, ceea ce jucăm noi este circ nu fotbal. Pentru ce să dau 10.000 pe lună dacă tu nu joci nimic? De ce? Dar şi eu sunt dobitoc. L-am dat pe Dică pentru că ştiam de ce, ca să scap de el, şi uite ce se întamplă. Oricum o să vedeţi schimbări", a spus Becali la plecarea de la stadion.

Echipa FC Braşov conduce la pauză, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici