Becali: Rădoi va avea un salariu de 1,4 milioane de euro la Al Hilal

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fundaşul Mirel Rădoi, care va fi transferat la echipa Al Hilal, va avea un salariu de 1,4 milioane de euro la gruparea din Arabia Saudită.

25 afișări
Imaginea articolului Becali: Rădoi va avea un salariu de 1,4 milioane de euro la Al Hilal

Becali: Rădoi va avea un salariu de 1,4 milioane de euro la Al Hilal (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi, se semnează actele. Şase milioane suma de transfer, iar pentru el 1,4 milioane de euro salariu. Cum să-ţi pară rău când el pleacă la mai bine. Şi nu îţi mai pare rău pentru că intră şase milioane la club, se face o economie de 40.000 pe lună cât era salariul lui la Steaua. De mult îmi spunea Olăroiu că îl vrea, zicea că poate să dea pentru el 6-7 milioane. Eu vroiam să plece în Europa, dar asta e situaţia. Performanţă a făcut, glorie are destulă. În urma gloriei nu te alegi cu nimic, în primul rând te gândeşti la tine, la familia ta", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că a încercat să scoată un preţ mai bun pentru transferul lui Rădoi, dar condiţia cea mai importantă pentru realizarea mutării era ca jucătorul să aibă un salariu mare. "Olăroiu m-a sunat şi mi-a spus că oferta pentru Rădoi este de şase milioane, nu poate da mai mult. Eu i-am spus să mai încerce acolo. A revenit apoi după două ore şi mi-a zis că a insistat, dar atât se poate. Eu am acceptat, dar cu condiţia ca Mirel să aibă un salariu bun. Mi-a zis că va primi 200.000 la semnătură în fiecare an şi 1,2 milioane pe an, adică 100.000 pe lună. Nici n-am vorbit încă cu Mirel", a afirmat Becali.

Finanţatorul stelist are încredere că jucătorii tineri îl vor putea înlocui pe Mirel Rădoi. "Steaua era mai puternică cu Rădoi. Dar performanţe a făcut şi fără Rădoi în teren. Îl poate înlocui Tudose. Mai e şi Bicfalvi, Liţu, Andrei Ionescu, jucător în care eu am mare încredere. E greu de spus cine îl va înlocui pe Rădoi. Eu l-aş prefera pe Goian. Şi Ghionea este un exemplu, dar nu ştiu dacă are înţelepciunea necesară. Nu e înţelept ca porumbelul. Probabil şi Ogăraru ar putea fi un lider. Dar eu l-aş prefera pe Goian", a menţionat Becali.

El a menţionat că antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, nu s-a mai arătat interesat de Mirel Rădoi. "Mourinho dacă mai era interesat de Mirel îi spunea lui Giovanni (n.r. - Ioan Becali) şi nu îl mai dădeam. Atunci a fost şi o situaţie, avea mulţi jucători accidentaţi", a mai spus Becali.

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, aflat cu echipa pregătită de Marius Lăcătuş în cantonament în Spania, va pleca la noua sa formaţie după semnarea actelor.

Citeşte şi:

Munteanu: Rădoi şi-a îndeplinit visul

Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal

Ion Dumitru: Rădoi pleacă în Arabia Saudită pentru bani

Popescu: Rădoi s-a gândit la bunăstarea familiei lui când a ales oferta de la Al Hilal

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici