Becali: Reghecampf, în opinia mea, va fi mai mare ca Mircea Lucescu

Finanţatorul formaţiei Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, după înfrângerea în faţa Spartak Trnava că nu are ce să-i reproşeze antrenorului Laurenţiu Reghecampf, pe care îl vede în viitor un tehnician "mai mare ca Mircea Lucescu".

235 afișări
Imaginea articolului Becali: Reghecampf, în opinia mea, va fi mai mare ca Mircea Lucescu

Becali: Reghecampf, în opinia mea, va fi mai mare ca Mircea Lucescu (Imagine: Alxandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu am ce să-i reproşez lui Reghecampf, a făcut ce trebuia să facă. Dar el nu poate să alerge în locul lui Tibi Bălan, nu poate să-i pună un ceas deşteptător la cap lui Mihai Costea ca să fie atent să nu doarmă pe teren. El nu poate să-l facă fotbalist pe Rocha. Eu rămân la ideea că nu avem atacanţi. Reghecampf spunea că Rocha e atacant? Vă spun eu că nu e. L-am văzut trei meciuri, poate să-mi spună mie oricine, nu este de calitate. În schimb, am câştigat un fundaş dreapta pe care nu-l aveam, pe Georgievski, care a jucat bine în opnia mea. Reghecampf, în opinia mea, va fi mai mare ca Mircea Lucescu. Singura lui vină e că l-a băgat în poartă pe Tătăruşanu. Are el vreo vină că Nikolici e antigol? Rusescu a jucat bine, a alergat mult, şi-a dat viaţa", a mai spus omul de afaceri.

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, joi, cu scorul de 0-1 (0-1), partida disputată pe Arena Naţională, cu echipa slovacă Spartak Trnava, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Unicul gol a fost marcat în minutul 5 de Mikovici, care a trimis în poartă o minge respinsă în faţă de Tătăruşanu.

Meciul retur este programat la 9 august, în Slovacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici