Becali s-a împăcat cu suporterii stelişti

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că în urma unei întâlniri avute cu liderii galeriei steliste la sediul din Aleea Alexandru, s-a împăcat cu aceştia, menţionând că le va da suporterilor bilete pentru partida derbi cu Dinamo, informează www.sport.ro.

12 afișări
Imaginea articolului Becali s-a împăcat cu suporterii stelişti

Becali s-a împăcat cu suporterii stelişti

"Eu vă dau bilete, dar nu mai vreau să aud prostii din astea, înjurături. Toată lumea să fie civilizată", a spus Becali.

De asemenea, Becali a declarat că şi-ar dori ca un spectator să arunce cu o brichetă, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul cu Rapid, din ediţia trecută de campionat. "Vreau să arunce cineva o brichetă la fel ca la meciul cu Rapid", a completat finanţatorul stelist.

Nemulţumit că a fost contestat de fani la ultimele partide ale Stelei, Becali a anunţat, miercuri, că vrea ca în viitor să scape de "derbedeii şi golanii" din peluzele stadionului din Bulevardul Ghencea, care dau tonul la scandări împotriva sa şi a precizat că nu va mai accepta reciprocităţi privind biletele cu cluburile Dinamo sau Rapid.. "Vreau altfel de galerie. Elevi îmbrăcaţi frumos, tineri de liceu, civilizaţi, nu unii care să înjure. Nu mai vreau reciprocităţi cu Dinamo sau Rapid, nu mai plătesc pentru vagabonzii şi golanii ăia, nu mai vreau suporteri în deplasări. Sunt unii la peluze care dau tonul, vreo 2.000, după care se iau toţi, vreau să curăţ peluza, nu mai dau niciun ban la bilete sau autocare, eu nu sunt Turcu sau Borcea să fiu înjurat. Vreau să scap de acei derbedei", a afirmat Becali.

Conform unei înţelegeri între cele două grupări, Steaua şi Dinamo, clubul "roş-albastru" a primit 676 de bilete la derbiul de sâmbătă. Ulterior, din cauza conflictului între suporterii stelişti şi finanţatorul Gigi Becali, FC Steaua a anunţat, joi, atât Jandarmeria Capitalei, cât şi gruparea FC Dinamo că renunţă la bilete. Însă, oficialii stelişti s-au răzgândit, joi seară, şi au precizat, pe site-ul oficial, că la partida cu Dinamo echipa va fi susţinută de galerie.

Gruparea "alb-roşie" a reacţionat imediat, iar ofiţerului de presă, Ioan Culina, a declarat că, după ce Steaua a anunţat că renunţă la bilete, FC Dinamo a scos la vânzare tichetele destinate oaspeţilor.

Partida Dinamo - Steaua, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici