Becali şi-ar dori ca Lăcătuş să apeleze la jucătorii de la echipa a doua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că dacă ar fi în locul antrenorului Marius Lăcătuş ar apela la serviciile mai multor jucători de la echipa a doua a clubului, printre care portarul Cezar Lungu şi atacantul Vlad Rusu.

14 afișări
Imaginea articolului Becali şi-ar dori ca Lăcătuş să apeleze la jucătorii de la echipa a doua

Becali şi-ar dori ca Lăcătuş să apeleze la jucătorii de la echipa a doua (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Zapata e pe făraş. Vine Tătăruşanu. Zapata o să mai fie pe banca de rezerve. Cezar Lungu este mai bun acum decât Zapata. Dar aşa sunt antrenorii români, nu promovează tinerii. Dar eu nu mă bag. Dacă era după mine eu acum îl băgam pe Rusu, un atacant tânăr, puternic. Kapetanos e un băiat bun, dar atât poate...", a spus Becali.

Gigi Becali a anunţat că renunţă la serviciile mijlocaşului Janos Szekely pentru cinci sute de mii de euro, răspunzând oficialilor FC Timişoara care şi-au manifestat interesul pentru achiziţionarea lui.

"Cu mine nu a discutat nimeni de la Timişoara despre un transfer al lui Szekely. Îl dau pe Szekely cu cinci sute de mii de euro. Pe mine m-a costat un milion jumate, fără tva. Îl dau cu cinci sute. El mai are şansa ursului să mai joace în prima echipă", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că nu s-ar împotrivi unui transfer al atacantului Alexandru Piţurcă la Steaua, de la Pandurii Târgu Jiu, însă nu crede că acesta are valoarea necesară să evolueze la formaţia "roş-albastră".

"Nu-l avem pe Kapetanos, îl mai luăm şi pe Alex Piţurcă. Din partea mea să vină şi mâine, dacă va demonstra la antrenamente, va juca. Dacă ar fi egalitate între el şi Kapetanos, ar juca Alex", a explicat Piţurcă.

Becali este încrezător în viitorul parcurs al echipei Steaua în Liga I şi îşi doreşte ca derbiul dintre Dinamo şi Rapid să se încheie la egalitate. "Nu am nicio emoţie cu Gloria Bistriţa. Vom spulbera tot. A fost diferenţă mai mare de puncte anul trecut, şi am reuşit. Mi-aş dori un egal la Dinamo - Rapid", a concluzionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici