Becali spune că Hagi are un salariu 400.00 de euro pe an la Steaua

VEZI AUDIO

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că antrenorul Gheorghe Hagi are un salariu de 400.000 de euro pe an, dar poate ajunge la câştiguri de 600.000 de euro dacă se adaugă sumele provenite din premieri, în timp ce managerul Adrian Ilie primeşete 150.000 de euro pe an.

1 afișare
Imaginea articolului Becali spune că Hagi are un salariu 400.00 de euro pe an la Steaua

Becali spune că Hagi are un salariu 400.00 de euro pe an la Steaua

"Hagi este naşul meu şi mi-a botezat toţi cei trei copii. Venirea lu Hagi la Steaua e o revenire în familie. Nu trebuie să vorbească cu mine ca de la patron la antrenor. Eu i-am spus, el e familia mea. Noi suntem fraţi. Nu se pune problema dacă o să am răbdare cu Hagi. Eu şi lui Olăroiu i-am spus să plece când o să vrea el, că eu nu-l dau afară. Ce să-i zic lu Hagi care este din familia mea, este naşul meu? Răbdare am cât vrea el. Dar am mai spus, anul acesta va fi crucial pentru Hagi. Pentru că Steaua are zeci de ani timp să facă performanţă. Dar el este orgolios, o să plece el dacă nu o să aibă rezultate. El va trebui să fie ajutat, să aibă un mediu bun în jurul lui. Acum cred că am o echipă completă. Păi el are o avere de 40-50 de milioane de euro. Are un câştig din publicitate şi din închirierile alea de case cam un milion pe an. Păi vă daţi seama că el nu a venit la Steaua pentru 400.000 pe an, cât îi dau eu. Poate să câştige 600.000 cu prime cu tot. El câştigă un milion stând şi venea să muncească pe 600.000? Adrian Ilie, la fel, are şi el o avere de 30-40 de milioane. Ca impresar câştiga 3-400.000, păi venea la mine pentru 150.000 pe an? Ăştia sunt oameni idealişti, luptă pentru o idee şi pentru performanţă. Nu pentru bani", a declarat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici