Becali spune că va mai cheltui doar 300 de mii lunar pe salariile jucătorilor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că le-a micşorat salariile unor fotbalişti şi a renunţat la alţii pentru a cheltui doar 300.000 de euro lunar pe salariile jucătorilor, după ce anul trecut plătea 600-650.000 de euro.

14 afișări
Imaginea articolului Becali spune că va mai cheltui doar 300 de mii lunar pe salariile jucătorilor

Becali spune că va mai cheltui doar 300 de mii lunar pe salariile jucătorilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Se va ajunge cam la 300.000 de euro bugetul pentru salarii lunar. Era anul trecut cam 600-650.000 de euro bugetul lunar de salarii. Dayro de la 200.000 a ajuns la 60.000, Semedo avea 260.000 de euro, acum nu mai e, Pleşan, Goian, Rada dacă o să plece, Pedriel. Trebuie să întrerupi scurgerile în situaţii de criză, şi asta fac eu acum", a spus Becali.

O să-şi micşoreze toţi salariile. Nu e cu nicio forţă

"O să-şi micşoreze toţi salariile. Nu e cu nicio forţă. Toţi vor accepta. Salariile care s-au dat au fost într-un moment anume. Spre exemplu, Ovidiu Petre. El nu a cerut niciodată o mărire de salariu. L-am mărit eu. Cum eu i l-am mărit, pot să-l micşorez. Mai ales că nu a jucat un an de zile. Ce e aşa anormal? Fac un lucru normal la un moment istoric care se întâmplă acum în lume, o criză economică", a mai spus el.

Eu îl luam acum pe Trică dacă el îşi vedea de treaba lui

"Gura lui Trică l-a stricat. Trică mai avea loc să mai joace şase luni, un an de zile la Steaua, să se retragă în glorie. Eu îl luam acum pe Trică dacă el îşi vedea de treaba lui. Când vorbeşte gura fără tine, când eşti fraier, aşa e", a precizat el.

Dayro, după două luni de anternament poate juca mijlocaş

"Depinde de Dayro dacă va reveni la prima echipă. Din punctul meu de vedere, Dayro, după două luni de anternament poate juca mijlocaş stânga sau dreapta. Mijlocaş central nu mai are loc", a explicat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici