Becali vrea ca Steaua să evolueze în teren cu 4 fundaşi şi 6 atacanţi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că îşi doreşte ca Steaua să aibă în teren, pe lângă portar, patru fundaşi şi şase atacanţi, pentru a ajunge mai des în faţa porţii.

16 afișări
Imaginea articolului Becali vrea ca Steaua să evolueze în teren cu 4 fundaşi şi 6 atacanţi

Becali vrea ca Steaua să evolueze în teren cu 4 fundaşi şi 6 atacanţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că o să merg să-i văd pe jucători în al doilea stagiu, trebuie să văd cum funcţionează maşinăria. Kapitanos, Nekapitanos, vreau să văd maşinăria. Dacă nu sunt eu, poate volanul trage stânga-dreapta, nu drept. Nu mi-a plăcut ce am văzut în primul stagiu, am văzut ultimul amical. Vreau de la Steaua şase atacanţi. Patru fundaşi şi şase atacanţi, asta vreau. Tot mijlocul să fie atac, şi două vârfuri. Până nu văd asta, nu am linişte. Mijlocaşii Stelei trebuie să fie atacanţi, cum a a jucat Spania la Euro, cu un singur vârf şi cinci atacanţi", a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit şi despre ultima achiziţie, atacantul grec Pantelis Kapetanos: "Adi Ilie mi-a zis că e gratis. Ia-l dacă e gratis, cine nu vrea gratis? O să aibă un salariu de 200.000-250.000. Nu mai transferăm pe nimeni".

Becali a spus că mijlocaşul Janos Szekely a demonstrat că are "clasă de fotbalist". "Din ce am văzut în primul stagiu, Steaua nu e ce vreau eu, vreau o echipă de şase atacanţi. Să nu mai jucăm defensiv, să ne bazăm numai pe apărare, Steaua trebuie să dea goluri. Steaua are atacanţi, dar trebuie să fie şi de valoare. Mijlocaşii, ca să fie şi atacanţi, trebuie să şi poată, să aibă valoare. Aceia pot fi Szekely, Dayro Moreno...E posibil să fie patru, văd acum, în Austria", a spus el.

Patronul Stelei a precizat că a discutat cu căpitanul Mirel Rădoi la nunta lui Cristian Chivu, subiectul fiind dorinţa acestuia de a juca în străinătate. "I-am spus: «tu vorbeşti degeaba că pleci, dar nu pleci». Nu va pleca, va rămâne mulţi ani aici. A, e posibil, dar dacă iau bani foarte mulţi. Sub zece milioane nu va pleca, 12-13 milioane cer. Dacă nu oferă nimeni, nu pleacă. O să-i măresc salariul şi cu asta basta. de ce să ia un milion afară când poate să ia 500.000 în ţara lui. E însurat, are copii, să mergi cu copiii prin străinătate...La echipa naţională înnebunesc, sunt bârfele lor, le spun ăia care joacă afară că nu ştiu ce, nu ştiu cum. Dar după ce vin, se liniştesc", a comentat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici