Becali: Vreau să fac o echipă puternică cu Dinu Gheorghe

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a făcut o ofertă preşedintelui FC Braşov, Dinu Gheorghe, de a veni la conducerea grupării "roş-albastre" şi are convingerea că va construi o echipă puternică alături de el.

26 afișări
Imaginea articolului Becali: Vreau să fac o echipă puternică cu Dinu Gheorghe

Becali: Vreau să fac o echipă puternică cu Dinu Gheorghe (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Dinu Gheorghe acum câteva zile. Nici nu ştiu ce vrea de fapt, nu ştiu ce are în cap. Eu îi tot spun «domn' preşedinte, domn' preşedinte» dar el parcă e încântat de ideea că îl vrea Steaua, dar parcă nu i-ar conveni ceva, nu ştiu ce. Dinu Gheorghe e un om care se pricepe la fotbal. Se pricepe la jucători şi eu vreau un om din ăsta. Vreau să-l iau pe Dinu Gheorghe să fac o echipă puternică, că el cunoaşte şi jucători. El ştie jucători de 15-16 ani de la Steaua pe care eu nu-i ştiu, de la echipa a II-a, a III-a. De unde îi ştie, nu ştiu. Omul se preocupă de asta şi se pricepe de fotbal. Cred că am nevoie de el", a spus Becali.

Becali i-a transmis preşedintelui CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, să nu se supere pentru că îl ofertează pe Dinu Gheorghe, dar oficialul braşovean "are ochi la fotbalişti". "Argăseală nu trebuie să se supere, tot el va fi mâna mea dreaptă pentru că el conduce din punct de vedere administrativ, economic clubul. Dar e o chestie de pricepere la fotbal, şi nu e vorba că nu se pricepe, că a fost şi el, dar n-are înclinaţie, n-are ochi la fotbalişti cum are Dinu. Nu a demonstrat nimeni că are până acum la Steaua. Până acum, câţi bani am băgat eu trebuia să spulber tot", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că şi-ar dori trei jucători de la FC Braşov: Mihai Roman, Rui Duarte şi Sabrin Sburlea. "Eu mai vorbesc cu el, am vorbit după ce a câştigat acum cu 3-0 şi i-am spus de jucătorii ăştia de care îmi plac mie. Mihai Roman, care e dat naiba, e în genul lui Nicoliţă, tot aşa muncitor, îşi dă viaţa pe teren, dar e şi mai tehnic. Şi plus, mai e Duarte, care nu a făcut antrenamente şi joacă cum joacă. Dar dacă mai făcea şi antrenamente. Şi la Steaua nu o să-şi permită să întârzie la pregătiri. E fotbalist. Şi mai e Sburlea, care e un tânăr de viitor, un atacant bun. Acum, să vedem, că dacă am spus că îi vreau pot să se ceară sute de milioane", a explicat Becali.

Gigi Becali a menţionat că nu a vorbit cu Dinu Gheorghe înaintea meciului dintre Steaua şi FC Braşov. "În perioada când am jucat noi, n-am vorbit cu el, să nu se interpreteze. Că am vorbit la telefon cu Dinu Gheorghe şi pe urmă să ajungem la DNA", a glumit Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici