Beckham a debutat la AC Milan în amicalul cu SV Hamburg

Mijlocaşul englez David Beckham a debutat la formaţia italiană AC Milan în meciul amical disputat, marţi, la Dubai, în compania echipei germane SV Hamburg, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

17 afișări
Imaginea articolului Beckham a debutat la AC Milan în amicalul cu SV Hamburg

Beckham a debutat la AC Milan în amicalul cu SV Hamburg

Beckham a fost titular şi a jucat o repriză, fiind înlocuit la pauză de Mathieu Flamini.

AC Milan a câştigat meciul cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute, scorul era egal 1-1, golul milanezilor fiind marcat de Ronaldinho '63 (penalti), în timp ce pentru SV Hamburg a înscris Benjamin '68.

La loviturile de departajare, pentru AC Milan au marcat: Ronaldinho, Şevcenko, Inzaghi şi Flamini, în timp ce pentru nemţi au înscris: Petrici, Olici şi Demel.

Citeşte şi

Ancelotti spune că Beckham este pregătit să joace cu AS Roma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici