Beckham ar fi putut câştiga 200 de milioane de dolari în primul an la LA Galaxy

Internaţionalul englez David Beckham ar fi putut câştiga 200 de milioane de dolari în primul său an la Los Angeles Galaxy, dacă ar fi acceptat contractele de publicitate care i s-au oferit, informează publicaţia Sunday Mirror.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham ar fi putut câştiga 200 de milioane de dolari în primul an la LA Galaxy

Beckham ar fi putut câştiga 200 de milioane de dolari în primul an la LA Galaxy

"Dacă banii ar fi fost factorul principal în cariera lui David, el ar fi putut acumula o avere extrem de mare. Ar fi putut câştiga cu uşurinţă 200 de milioane de dolari doar în primul an în SUA. Însă s-a decis ca activitatea comercială a lui să se limiteze la doar cinci companii importante, astfel că nu a fost nevoie să de implice exagerat de mult doar pentru că firmele aruncau cu bani spre el", a declarat un membru al staff-ului lui Beckham.

David Beckham are un contact pe cinci ani cu LA Galaxy, care, împreună cu acordul cu sponsorul adidas, îi va aduce aproximativ 188 de milioane de euro. Mai multe companii vor ca Beckham să reprezinte imaginea lor, dar fotbalistul s-a limitat la contractele cu adidas, Coty, Pepsi, Motorola şi Volkswagen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici