Beckham redevine căpitan la LA Galaxy

Englezul David Beckham va fi sâmbătă din nou căpitan al formaţiei americane Los Angeles Galaxy pentru prima oară după trei ani.

27 afișări
Imaginea articolului Beckham redevine căpitan la LA Galaxy

Beckham redevine căpitan la LA Galaxy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antrenorul Bruce Arena a decis ca Beckham să poarte banderola la meciul cu Real Salt Lake, dn campionat.

"Bruce mi-a cerut să port banderola şi sunt mândru să fac acest lucru. Acest lucru nu-mi va schimba modul de a juca", a declarat Beckham, care evoluează în ultimul sezon la Los Angeles.

Beckham fusese numit căpitan al echipei la sosirea în SUA, în 2007, însă în 26 octomrbie 2008 el a cedat banderola mijlocaşului american Landon Donovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici