Bellu: De ziua mea, sărbătoresc prin muncă

Preşedintele Comisiei Tehnice a COSR, Octavian Bellu, îşi serbează miercuri ziua de naştere, dar nu renunţă la a merge la muncă şi consideră că cel mai important cadou este sănătatea.

23 afișări
Imaginea articolului Bellu: De ziua mea, sărbătoresc prin muncă

Bellu: De ziua mea, sărbătoresc prin muncă

"Oricâte ne-am dori, la un moment dat realizăm că dacă suntem sănătoşi, putem face orice ne propunem. Asta îmi doresc şi eu de ziua mea, dar şi să ne liniştim cu toţii şi să începem să punem umărul, să facem lucrurile să meargă. O să merg la muncă, normal, chiar dacă e ziua mea de naştere!", a declarat preşedintele Comisiei Tehnice a COSR, Octavian Bellu, pentru MEDIAFAX, la împlinirea a 59 de ani.

De-a lungul carierei la lotul olimpic de gimnastică, care s-a încheiat în 2005, Octavian Bellu a condus echipa României la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice, 16 ediţii ale Campionatelor Mondiale, 13 ediţii ale Campionatelor Europene, 5 ediţii de Cupă Mondială, 11 ediţii ale Campionatelor Europene de Juniori. Bilanţul medaliilor obţinute este de 279 (106 de aur, 86 de argint şi 87 de bronz).

Fostul antrenor al echipei feminine de gimnastică a României a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de "cel mai de succes antrenor din lume", cu un palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 279 la CM, CE şi JO. În perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, după care a condus Agenţia Naţională pentru Sport, iar de anul trecut activează în cadrul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici