Bellu i-a felicitat pe sportivii de la gimnastică aerobică

Sportivii din lotul naţional de gimnastică aerobică al României au fost primiţi, vineri, de preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Bellu şi felicitaţi pentru cele cinci medalii (două de aur, două de argint şi una de bronz) cucerite la Campionatele Mondiale de la Ulm (Germania).

45 afișări
Imaginea articolului Bellu i-a felicitat pe sportivii de la gimnastică aerobică

Bellu i-a felicitat pe sportivii de la gimnastică aerobică (Imagine: Mediafax Foto)

Medaliile de aur au fost cucerite în proba masculină de trio (Mircea Brânzea, Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir) şi pe echipe, cele de argint la perechi (Cristina Antonescu şi Mircea Brânzea) şi individual feminin (Cristina Nedelcu), în timp ce bronzul a fost obţinut de perechea Cristina Nedelcu, Valentin Mavrodineanu.

Sportivii au primit câte un buchet de flori din partea preşedintelui ANS.

Mircea Brânzea a declarat că speră ca la următoarea ediţie a CM să poată obţine medalia de aur şi la perechi. "Concursul a fost destul de greu, cu emoţii, cu presiune foarte mare. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al antrenamentelor efectuate am reuşit să devenim pentru a doua oară consecutiv campioni mondiali şi cu echipa şi la trio. La perechi a fost mai greu. Ne chinuim de foarte mult timp să luăm medalia de aur, dar din păcate nu am reuşit. Însă şi medalia de argint este una bună şi sperăm ca într-un an sau doi să reuşim să luăm şi aurul. Sperăm ca într-un viitor apropiat să devenim şi noi sport olimpic", a afirmat sportivul.

Antrenorul Marcela Fumea şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că valoarea premiilor la gimnastică aerobică este doar la jumătate faţă de sporturile olimpice. "Sunt mulţumită de rezultate, dar domnul Bellu ne-a spus că la seniori parcă se putea ceva mai bine şi are dreptate, pentru că la ediţia precedentă a Campionatelor Europene am obţinut patru medalii de aur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici