Belodedici: Aş vrea ca Poli Timişoara să ia titlul

Directorul centrelor de juniori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Miodrag Belodedici, a declarat, duminică, la Petroşani, că şi-ar dori ca echipa FC Timişoara să câştige titlul în acest sezon al Ligii I.

58 afișări
Imaginea articolului Belodedici: Aş vrea ca Poli Timişoara să ia titlul

Belodedici: Aş vrea ca Poli Timişoara să ia titlul (Imagine: Mediafax Foto)

"M-aş bucura ca Poli să fie noua campioană. Dacă nu i se luau cele şase puncte acum ar fi fost pe primul loc şi pe merit. La titlu mai are şanse şi Steaua. Dinamo şi Urziceniul vor avea şi ele un cuvânt greu de spus. Mi-e greu să o spun, dar după Revoluţie nu se vede nicio schimbare în bine în fotbalul românesc. Este bine că s-au făcut transferuri de jucători străini, dar ar trebui găsită o soluţie ca jucătorii buni de la noi să fie păstraţi până la vârsta de 27 de ani şi să aibă contracte care să-i lege de echipa respectivă. Numai aşa va creşte în valoare campionatul intern. Altfel nu avem nicio şansă să avansăm", a spus Belodedici.

Fostul internaţional crede că vremea când o echipă românească va mai câştiga un trofeu de mare anvergură este totuşi departe. "Nu ştiu dacă va mai fi posibil aşa ceva. E foarte greu să mă pronunţ. Din păcate ne lipsesc multe, banii, organizarea, condiţiile. În fotbal avem mersul melcului. Patronii se bagă peste antrenori şi nu e bine lucrul acesta".

Belodedici a afirmat că echipa naţională are nevoie de talente. "Nu ştiu de unde termenul ăsta cu generaţia de aur pentru că noi nu am cucerit nicio medalie de aur, dar poate că a venit timpul ca naţionala să nu mai stea într-un singur jucător. Mutu este vedeta incontestabilă a tricolorilor şi dacă nu ar mai juca ar fi cu adevărat o pierdere", a precizat Belodedici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici