Benitez: Evoluţia Unirii Urziceni a fost diferită faţă de meciul de la Liverpool

Tehnicianul echipei Liverpool, Rafael Benitez, a declarat, joi seară, după victoria, cu scorul de 3-1, din meciul cu Unirea Urziceni, din manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa, că formaţia ialomiţeană a avut o evoluţie diferită de cea din prima manşă, în care mai mult s-a apărat.

17 afișări
Imaginea articolului Benitez: Evoluţia Unirii Urziceni a fost diferită faţă de meciul de la Liverpool

Benitez: Evoluţia Unirii Urziceni a fost diferită faţă de meciul de la Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Evoluţia Unirii a fost diferită faţă de primul meci, acolo unde mai mult s-au apărat. Aici au fost nevoiţi să împingă jocul şi ne-au lăsat nouă mai multe spaţii. La scorul de 0-1, nu ne-am pierdut cu firea, pentru că ştiam că avem destul timp să revenim, ceea ce s-a şi întâmplat. Unirea a făcut o treabă foarte bună în Liga Campionilor şi am discutat cu antrenorul de la Sevilla, dar şi cu Ionel Gane de la Osasuna, iar aceştia mi-au spus că este o echipă foarte bine organizată", a spus Benitez.

Rafael Benitez consideră că partida de joi a fost încă una în care Liverpool a dat dovadă de caracter. "Ştiam că va fi un meci greu, însă acesta a devenit şi mai dificil odată cu deteriorarea terenului. Am reuşit totuşi să ne descurcăm, iar pentru noi cel mai important era să marcăm. Am reuşit acest lucru, după care jocul nostru a devenit mult mai uşor şi au apărut şi ocaziile pentru a marca golurile 2 şi 3", a explicat tehnicianul.

Benitez a precizat că este posibil ca fundaşul Martin Skrtel, care a ieşit accidentat, în minutul 66, să fi suferit o fractură: "Se pare că Skrtel are fractură, însă vom afla exact după o examinare amănunţită. Din ce am văzut eu a fost o intrare mai tare a celor doi jucători şi nu cred că a fost ceva în neregulă. Sperăm totuşi să nu fie o accidentare prea gravă".

Rafael Benitez a spus că l-a schimbat pe Yossi Benayoun, în minutul 78, deoarece terenul devenise foarte dificil. "A fost un meci foarte util pentru el, mă bucur că a intrat bine în meci. Totuşi am fost nevoit să îl schimb pentru că terenul a devenit foarte greu şi nu am vrut să îl forţez", a explicat Benitez.

După terminarea partidei de pe stadionul Steaua, suporterii englezi au cântat imnul echipei Liverpool, "You'll never walk alone", iar crainicul arenei a urat succes pe mai departe formaţiei engleze.

"Noi ascultăm imnul «You'll never walk alone» este tot pe unde mergem. Îl ascultăm în vestiar, însă fanii noştri, care sunt cei mai buni din lume, au grijă să ni-l cânte şi pe stadion", a declarat Benitez.

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe stadionul "Steaua", cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia engleză Liverpool, în manşa retur a 16-imilor competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici