Bergodi: A fost un meci frumos, dar dezamăgirea e mare pentru că noi am fost cei învinşi

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partida Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi, scor 3-2, a fost frumoasă, cu cinci goluri, dar dezamăgirea e mare pentru delegaţia ieşeană, care a fost învinsă la final.

15 afișări
Imaginea articolului Bergodi: A fost un meci frumos, dar dezamăgirea e mare pentru că noi am fost cei învinşi

Bergodi: A fost un meci frumos, dar dezamăgirea e mare pentru că noi am fost cei învinşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"A fost un meci frumos, cu cinci goluri, dar dezamăgirea e mare pentru că noi am fost cei învinşi. Diferenţa cred că a făcut-o determinarea, voinţa arătată de cele două formaţii. Oţelul a arătat cum se joacă atunci când eşti cu sabia deasupra capului, în zona retrogradării. Trebuie uitat cât mai repede acest meci, pentru că vine următorul meci, cel cu Dinamo pe care trebuie să facem tot posibilul să-l câştigăm", a spus Begodi.

Formaţia Oţelul Galaţi s-a impus, duminică, în faţa echipei Politehnica Iaşi, cu scorul de 3-2 (2-2), într-o partidă disputată pe teren propriu, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici