Bergodi: Am reacţionat foarte bine după şocul golului primit foarte devreme

Antrenorul Cristiano Begodi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au reacţionat foarte bine după golul primit în minutul 3 al partidei, pe care Steaua a terminat-o la egalitate, scor 2-2, cu CFR Cluj, în etapa a doua a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Am reacţionat foarte bine după şocul golului primit foarte devreme

Bergodi: Am reacţionat foarte bine după şocul golului primit foarte devreme (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit, am jucat împotriva unei echipe tari, unei echipe foarte bune. Noi cred că am reacţionat foarte bine după şocul golului primit foarte devreme. În prima repriză noi am jucat mai mult, ei folosind contraatacul. Pe urmă am primit din nou gol, am egalat şi am avut şi o ocazie mare prin Ochiroşii", a spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a precizat că a evoluat cu doi jucători foarte tineri la mijlocul terenului, de a căror evoluţie a fost mulţumit. "Am jucat la mijlocul terenului cu fotbalişti foate tineri, Onicaş şi Andrei Ionescu, şi trebuie să avem răbdare cu ei. Eu sunt mulţumit de evoluţia lor, chiar dacă au mai greşit. Şi terenul a fost prost. Dacă era mai bun, cred că publicul aveau parte şi de mai mult spectacol. Lui Ochiroşii i-a şi sărit mingea puţin la ocazia pe care a avut-o", a menţionat antrenorul.

Întrebat dacă s-a simţit lipsa lipsa jucătorului Dorin Goian, transferat în Serie A, la US Palermo, Cristiano Bergodi a răspuns: "La primul gol a fost o neatenţie, o lipsă de concentrare. Nu dau vina pe nimeni, pentru că nu este corect. Nu am văzut lipsa lui Goian, Ghionea şi Baciu au jucat bine. Încercăm să facem o echipă bună şi fără Goian".

Bergodi a explicat că CFR Cluj este cea mai bună echipă din campionat, chiar dacă în urma acestei afirmaţii vor exista persoane care se vor supăra pentru ceea ce a spus. "Clujul are un lot de jucători foarte valoros. Cred că suporteii au fost mulţumiţi de prestaţia noastră în această seară, pentru că CFR are cea mai bună echipă. Poate să se supere oricine pe mine când spun asta. Am văzut şi campioana, pe Unirea, am văzut şi Timişoara şi cred că CFR are cea mai bună echipă din România. La titlu candidează mai multe echipe. Celor de la Urziceni nu le va fi uşor şi cu participarea în Liga Campionilor. Pe noi văd că nu ne ia prea multă lume în seamă şi asta e un lucru bun. E mai bine aşa. Noi reconstruim şi încercăm să mergem mai departe", a spus antrenorul grupării "roş-albastre".

Bergodi spune că s-a creat "un balamuc" în jurul prezenţei lui Cristian Tănase

"S-a creat un întreg balamuc cu prezenţa lui Tănase la meciul ăsta. Eu am vorbit cu Becali chiar înaintea meciului şi a fost o atmosferă foarte relaxantă, el doar glumeşte. Tănase este încă în recuperare şi nici nu a făcut prea multă pregătire fizică. Când vor reveni şi Toja, şi Bicfalvi şi Tănase cred că avem un lot bun, un lot complet", a spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a precizat că a dorit să joace cu trei vârfuri de atac spre finalul partidei, însă accidentarea suferită de Bogdan Stancu l-a determinat să îşi schimbe planurile. "Am vrut să-l bag pe Kapetanos în locul lui Szekely şi să jucăm în atac cu Pantelis Kapetanos, Surdu şi Bogdan Stancu, dar Bogdan Stancu s-a accidentat şi am fost nevoit să-l scot pe el", a explicat antrenorul.

Tehnicianul grupării "roş-albastre" a menţionat că a renunţat să facă a treia schimbare în lot, pentru că nu avea pe cine să scoată. "Echipa a mers bine, nu am făcut a treia schimbare pentru că nu aveam pe cine să scot. Făceam schimbare doar de dragul de a o face", a mai spus Bergodi.

Referindu-se la posibilitatea ca jucătorul Ionuţ Rada să devină titular, Bergodi a spus: "Rada nu a intrat acum pe foaia de joc, dar va intra în vederile mele. Acum el fae parte din lot. Nu spun că va fi titular sigur, dar o să aibă aceeaşi şansă ca şi ceilalţi fundaşi centrali".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici