Bergodi: Bonetti se poate descurca la Dinamo dacă va avea linişte

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul italian de pe banca formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, se poate descurca la gruparea "roş-albă" dacă va avea linişte şi încrederea conducerii.

17 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Bonetti se poate descurca la Dinamo dacă va avea linişte

Dario Bonetti (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am zis în glumă că în meciul Steaua-Dinamo nu se ştie cine va sta pe bancă. Acum, el stă într-o situaţie mai proastă, dar mâine pot fi eu într-o situaţie proastă. Dario are câteva probleme acum, dar este un profesionist, a fost un mare jucător. El e la început, nu cunoaşte bine fotbalul românesc şi a început cu Dinamo, un club cu mari pretenţii. Dar cred că se poate descurca dacă are puţină linişte", a spus Bergodi.

Bergodi s-a declarat surprins de înfrângerea formaţiei Dinamo, scor 0-1, pe teren propriu, în faţa echipei Internaţional Curtea de Argeş. "M-a surprins că a pierdut Dinamo. A jucat bine cu Craiova. Se poate întâmpla şi din cauza nervozităţii, a pregătirii fizice. Dinamo mi s-a părut o surpriză pozitivă cu Craiova şi una negativă aseară", a explicat Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici