Bergodi: Calificarea nu este jucată, va fi un retur dificil cu Ujpest

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că meciul retur cu formaţia maghiară Ujpest FC va fi extrem de dificil, calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa nefiind încă jucată, informează prosport.ro.

57 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Calificarea nu este jucată, va fi un retur dificil cu Ujpest

Bergodi: Calificarea nu este jucată, va fi un retur dificil cu Ujpest (Imagine: Mediafax Foto)

"Va fi un meci greu, nu s-a decis nimic, chiar dacă am câştigat cu 2-0 în tur. În orice meci se poate întâmpla orice. Calificarea nu este jucată. Avem respect pentru Ujpest, dar asta nu înseamnă că ne e teamă de ceva. Nu mă tem că am putea pierde calificarea. Port un respect maxim acestei echipe, dar suntem convinşi sută la sută că ne vom califica", a spus Bergodi în conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Referitor la atmosfera care va fi pe stadion, Bergodi a declarat: "Nu trebuie să fie o atmosferă tensionată, ci doar un meci de fotbal. Nu a fost un banner frumos (n.r.- suporterii stelişti au afişat la meciul tur un banner cu mesaj jignitor la adresa jucătorilor de la Ujpest FC), nu mi-a plăcut. Nu ştiu ce se poate spune. Trebuie să fie doar un meci de fotbal, nu de altceva. Era mai bine dacă jucam mai târziu, dar nu trebuie să ne găsim un alibi în caldura din timpul meciului. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere".

Prezent la conferinţă, jucătorul Dorin Goian a precizat că Ujpest este o echipă bună, dar că steliştii vor intra pe teren la capacitate maximă. "Avem un mic avantaj, noi va trebui să jucăm cu aceeaşi seriozitate. Ujpest este o echipă bună, dar din punct de vedere psihic şi al formei sportive sperăm să fim mâine la capacitate maximă. Eu cred că suporterii ar trebui să se respecte mai mult, e doar un sport, un joc. Trebuie să fie un spectacol. Nimănui nu i-a plăcut acel banner, dar suporterii trebuie să mai uite de această ură şi să fie mai sportivi", a spus Goian.

În prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Ujpest FC, meciul retur fiind programat joi, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici