Video Bergodi: Dayro Moreno va sta mult la echipa a doua

Tehnicianul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că atacantul columbian Dayro Moreno, care a refuzat să participe la cantonamentele efectuate de formaţia "roş-albastră" în această vară, se va antrena "mult timp" cu echipa a doua, pentru că nu este pregătit fizic.

40 afișări

Atacantul columbian Dayro Moreno

"Am convenit cu conducerea ca Dayro Moreno să meargă la echipa a doua a clubului. El a cerut iertare conducerii, suntem într-o lume civilizată şi trebuie să-l iertăm. Va merge acolo să se antreneze şi când va fi pregătit se va întoarce la prima echipă. Dar asta nu înseamnă că va reveni peste o săptămână sau zece zile. Va sta mult timp acolo, pentru că nu este pregătit fizic. Singur nu te poţi pregăti... Se va pregăti alături de preparatorul fizic", a spus Bergodi.

Bergodi îşi doreşte ca Moreno să-şi schimbe atitudinea

"Eu nu am nimic cu el. A greşit, a acceptat asta, dar vreau să văd şi o atitudine schimbată a lui faţă de sezonul precedent", a mai spus el.

Atacantul columbian a fost acceptat, marţi, la pregătirile echipei secunde a clubului Steaua după ce a negociat cu conducerea revenirea sa.

Dayro Moreno nu s-a prezentat la începutul sezonul la reunirea lotului stelist, intenţionând să părăsească gruparea din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici