Bergodi: Rapid are un avantaj minim că joacă primul meci în deplasare

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a primului tur al Cupei UEFA, în care giuleştenii vor întâlni formaţia germană FC Nurnberg, că e un avantaj minim că rapidiştii vor juca primul meci în deplasare.

1 afișare
Imaginea articolului Bergodi: Rapid are un avantaj minim că joacă primul meci în deplasare

Bergodi: Rapid are un avantaj minim că joacă primul meci în deplasare

"Sunt şanse egale de calificare în aest moment. E normal că ne doream să nu jucăm cu cea mai puternică formaţie din cele cinci posibile, dar asta este şi noi avem o echipă puternică şi sper să ne calificăm. E un avantaj minim că jucăm primul meci în deplasare", a spus Bergodi.

Rapid va disputa primul meci în deplasare, la 20 septembrie, urmând ca returul să aibă loc la 4 octombrie la Bucureşti.

În cazul în care vor trece de această fază, giuleştenii ar intra pentru a treia oară consecutiv în grupele Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici