Bergodi: Sperăm să câştigăm cu un scor bun

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că are încredere în pregătirea făcută cu elevii săi şi speră într-un rezultat bun în partida din turul doi preliminar al Ligii Europa, în compania formaţiei Ujpest FC.

14 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Sperăm să câştigăm cu un scor bun

Bergodi: Sperăm să câştigăm cu un scor bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un nou început pentru mine. Poate fi un meci greu, este prima partidă în Liga Europa. Eu am mare încredere în băieţi, în ce am lucrat până acum cu ei. Întâlnim o echipă bună, a terminat pe doi în Ungaria, va fi şi un meci de orgoliu. Eu sunt însă liniştit, am lucrat bine în perioada asta. Noi sperăm să facem un joc bun şi să câştigăm cu un scor bun. Jucătorii vor fi concentraţi sută la sută pentru această partidă. Noi vrem să mergem mai departe şi ar fi o prostie să ne subestimăm adversarii", a spus Bergodi.

Suporterii sper să înţeleagă să nu mai facă scandal

"Vom avea o întâlnire azi cu suporterii. Sperăm să nu fie conflicte în timpul partidei. Suporterii sper să înţeleagă să nu mai facă scandal în continuare, nici la adresa jucătorilor, nici a antrenorilor sau a conducerii pentru că aşa nu se poate merge mai departe. Dacă publicul ne va susţine, poate deveni al 12-lea jucător. Dacă va fi în continuare scandal, eu nu pot să ofer garanţia rezultatelor. Nu le fac un alibi jucătorilor pentru că le e greu să evolueze într-o aşa atmosferă, dar şi ei sunt oameni şi nu se poate să continue atmosfera de anul tecut. Eu cred că şi asta a fost una dintre cauzele rezultatelor de anul trecut", a mai spus el.

FC Steaua va întâlni formaţia Ujpest în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Steaua va juca turul pe teren propriu, joi, în timp ce returul este programat în Ungaria, la 23 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici