Bergodi: Steaua a obţinut un rezultat bun cu Ujpest, dar calificarea se joacă în Ungaria

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, joi seară, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a obţinut un rezultat bun în partida cu Ujpest FC, scor 2-0, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, însă a menţionat că nu se poate spune că a tranşat calificarea.

58 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Steaua a obţinut un rezultat bun cu Ujpest, dar calificarea se joacă în Ungaria

Bergodi: Steaua a obţinut un rezultat bun cu Ujpest, dar calificarea se joacă în Ungaria (Imagine: Mediafax Foto)

"E un rezultat bun, dar nu cred că se poate spune că ne-am calificat. Nu am tranşat calificarea. Echipa Ujpest s-a schimbat în cele 10-15 zile, când am văzut-o în Austria, este altfel, a fost greu de bătut. Mergem acolo cu seriozitate. Acolo sunt suporterii unguri, vor fi mulţi şi vor face o atmosferă foarte bună, e bine să fim concentraţi şi să avem respect pentru echipa maghiară", a afirmat Bergodi.

Cristiano Bergodi a menţionat că este mulţumit de jocul prestat de echipa sa la meciul de joi seară. "A fost greu, mai ales în prima repriză, pentru că nu am găsit spaţii. Este un rezultat bun şi sunt mulţumit pentru jocul din a doua repriză. Mulţumesc băieţilor că s-au dăruit în repriza a doua şi cred că partea secundă a fost una foarte bună şi din punctul de vedere al jocului. Am riscat, dar la final sunt foarte mulţumit. Mulţumesc şi suporterilor, faptul că ne-am întâlnit ieri a contat, au făcut o atmosferă foarte bună şi sperăm că în continuare va fi aşa. Am jucat cu trei-patru jucători tineri, dar sunt foarte mulţumit că au jucat cu dăruire şi au înţeles mesajul meu. E un grup solid, unit şi se poate merge departe", a declarat Bergodi.

Tehnicianul italian s-a declarat surprins de gestul lui Pantelis Kapetanos, eliminat în prima repriză, pe care îl ştie drept un "jucător liniştit": "M-a surprins Kapetanos, mi se pare un jucător liniştit, azi a făcut un gest urât şi am riscat în 10. Trebuie linişte la un astfel de meci. Mi se părea liniştit, nu cred că l-a afectat treaba cu contracul. Oricum mi s-a părut că au jucat un pic tare, fiecare intervenţie era un fault. Nu e un alibi pentru Kapetanos, trebuie să stai liniştit pe teren.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ungară Ujpest FC, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Returul se dispută la 23 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici