Video Bergodi: Surdu şi Tănase fac parte din lotul pentru meciul cu Şerif

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au fost introduşi în lotul pentru meciul cu Şerif atât atacantul Romeo Surdu, care avea unele probleme medicale, cât şi mijlocaşul Cristian Tănase, care nu a debutat încă pentru Steaua.

33 afișări

"Romeo Surdu este în lotul pentru meciul cu Şerif, accidentarea lui nu este atât de gravă. Am 19 jucători în lot, deşi de obicei sunt 18 pentru fiecare meci, însă am zis să aştept să văd care este situaţia lui mai bine. Cristi Tănase face şi el parte, pentru prima dată, din lotul Stelei pentru un meci. S-a pregătit şi e normal să intre în lot. Vom vedea dacă va juca, cât va juca", a afirmat Bergodi.

Tehnicianul nu s-a hotărât asupra echipei de start pentru meciul cu Şerif. "Am câteva dubii în legătură cu primul 11 pentru partida cu Şerif. De obicei, ştiu primul 11 înainte cu o zi faţă de un meci, însă acum mă mai gândesc. Sunt două-trei locuri în echipă asupra cărora nu m-am hotărât", a menţionat el.

Steaua dispută primul meci în grupa H a Ligii Europa, joi, de la ora 22.05, pe teren propriu, în compania formaţiei din Republica Moldova, Şerif Tiraspol, într-un meci care se va disputa fără spectatori. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici