Bergodi: Vom juca în Ghencea cu tupeu

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, joi, că, deşi nu poate conta pe mai mulţi jucători, formaţia Poli Iaşi va da dovadă de mult tupeu în partida cu Steaua, din Ghencea, din etapa a XX-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Vom juca în Ghencea cu tupeu

Bergodi: Vom juca în Ghencea cu tupeu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am avut puţin ghinion din punctul de vedere al accidentărilor. Pentru partida cu Steaua, nu pot conta pe şase jucători, dar am încredere că aceia care vor intra pe teren în faţa Stelei vor avea o evoluţie bună. Vom juca în Ghencea cu tupeu. Ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar eu am încredere că putem produce surpriza", a spus Bergodi.

"Trebuie să jucăm altceva decât am făcut-o la Vaslui în prima repriză, iar dacă se va întâmpla asta putem face o partidă bună atât ca joc, cât şi ca rezultat. Dacă Gaz Metan Mediaş a făcut o surpriză cu Dinamo, în etapa trecută, de ce n-am face şi noi o figură frumoasă acum?", a mai spus Bergodi.

Tehnicianul italian a mai afirmat că şi-ar dori să obţină prima victorie în Ghencea: "Eu am fost de două ori în Ghencea în calitate de antrenor, cu Rapidul, dar nu am nicio victorie. Am pierdut un meci, iar pe celălalt l-am terminat la egalitate. Poate acum va fi prima victorie, dar nu pot spune că nu m-aş mulţumi şi cu un rezultat de egalitate".

Partida Steaua - Poli Iaşi, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici