Berlusconi confirmă interesul lui Milan pentru Ronaldinho

Preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a confirmat, sâmbătă, interesul pentru atacantul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, şi a declarat, pentru agenţia Ansa, că va încerca să-l achiziţioneze pe internaţionalul brazilian.

5 afișări
Imaginea articolului Berlusconi confirmă interesul lui Milan pentru Ronaldinho

Berlusconi confirmă interesul lui Milan pentru Ronaldinho

Chestionat în legătură cu o eventuală sosire la AC Milan a câştigătorului din 2005 al Balonului de Aur, şeful dreptei italiene, aflat în prezent în campanie electorală, a răspuns: "Sper că va veni, cred că va veni. Vom încerca să-l luăm".

Potrivit publicaţiei Gazzetta dello Sport, AC Milan este gata să plătească 20 de milioane de euro pentru Ronaldinho, jucător în vârstă de 28 de ani, care are contract cu FC Barcelona până în 2010. Acelaşi cotidian a scris în această săptămână că fratele şi agentul lui Ronaldinho, Roberto Assis, s-a întâlnit cu Adriano Galliani.

"Ronaldinho este un mare jucător. Interesul clubului AC Milan pentru acest jucător este foarte vechi. Este un campion de care sunt interesate mai multe cluburi", declarase, vineri, antrenorul Carlo Ancelotti.

În prezent Ronaldinho este accidentat la aductori şi va fi indisponibil cel puţin şase săptămâni, el urmând să rateze restul sezonului. Potrivit presei spaniole, în urma acestei accidentări, oficialii Barcelonei sunt mai hotărâţi să se despartă de un jucător din ce în ce mai criticat pentru evoluţiile slabe şi pentru viaţa extrasportivă agitată.

Ronaldinho evoluează la FC Barcelona din 2003, după ce timp de două sezoane fusese legitimat la Paris Saint-Germain. În perioada petrecută la clubul catalan, el a câştigat de două ori campionatul Spaniei (2005, 2006) şi o Ligă a Campionilor (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici