Bernadette Szocs s-a calificat în finala Mastersului de tenis de masă! UPDATE: Eliza Samara a câştigat medalia de bronz la Masters-ul de la Montreux şi a obţinut calificarea la CM

Bernadette Szocs, a opta favorită, s-a calificat, duminică, în finala turneului de tenis de masă Europa Top 16, competiţie ce se desfăşoară, în acest weekend, la Montreux (Elveţia), în timp ce Eliza Samara (favorita 3) a fost învinsă în semifinale şi va juca pentru bronz.

966 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs s-a calificat în finala Mastersului de tenis de masă! UPDATE: Eliza Samara a câştigat medalia de bronz la Masters-ul de la Montreux şi a obţinut calificarea la CM

Bernadette Szocs s-a calificat în finala Mastersului de tenis de masă! Eliza Samara va juca pentru bronz

Szocs a învins-o pe suedeza Matilda Ekholm, cu scorul de 4-0 (11-7, 11-9, 11-9, 11-9), şi a acces în ultimul act al Masters-ului de la Montreaux fără set pierdut de-a lungul competiţiei.

În finală, Bernadette Szocs o va întâlni, duminică, de la 17:10, pe olandeza Li Jie, principala favorită, care a trecut în semifinale de Eliza Samara, scor 4-1 (13-11, 7-11, 11-9, 11-6, 13-11). Samara o va înfrunta în meciul pentru bronz pe Matilda Ekholm, duminică, de la 15:30.

UPDATE 16.00 Eliza Samara a câştigat medalia de bronz la Masters-ul de la Montreux şi a obţinut calificarea la CM

Jucătoarea Eliza Samara, a treia favorită, a cucerit, duminică, medalia de bronz la turneul de tenis de masă Europa Top 16, competiţie ce se desfăşoară, în acest weekend, la Montreux (Elveţia).

Eliza a dispus în meciul pentru locul 3, cu scorul de 4-2 (11-4, 8-11, 11-6, 11-9, 4-11, 11-8), de suedeza Matilda Ekholm, a cincea favorită.

Este cea mai bună performanţă obţinută la Masters-ul european de către Eliza Samara, care a obţinut, astfel, calificarea la Campionatele Mondiale individuale din această toamnă, unde merg primele trei clasate de la Europa Top 16. Sportiva în vârstă de 28 de ani va primi şi un premiu de 2.500 de euro.

În finala competiţiei, Bernadette Szocs o va întâlni, duminică, de la 17:10, pe olandeza Li Jie, principala favorită, cea care a trecut în semifinale de Eliza Samara, scor 4-1.

La turneul din Elveţia a participat şi Daniela Dodean Monteiro, însă a fost eliminată în primul tur.

Inaugurat în 1971, turneul reuneşte cei mai buni jucători şi jucătoare din Europa. Trei românce au câştigat turneul, de-a lungul timpului: Olga Nemeş (1983), Emilia Ciosu (1993) şi Otilia Bădescu (1995).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici